Headset Verhuur

We hebben veel ervaring met geluid “In de ton” (Tonpraters/Buutreedners), op het toneel of voor sprekers in het algemeen met headsets.

Hiervoor beschikken we over headsets van het merk DPA (type 4088, cardioide) wat een wereld standaard is in headsets op tv, musical, etc, aangevuld met digitale beltpacks van Line6 (TX75). In totaal kunnen we 8 personen voorzien van headsets, we verhuren deze altijd inclusief geluidsman en overige benodigde randapparatuur zoals speakers en mengpaneel. Zo heeft u geen stress over de techniek en kunt u zich in alle rust voorbereiden op de voordracht.

Ook zijn er in deze setup draadloze handheld microfoons beschikbaar voor bijvoorbeeld presentatie. Door gebruik te maken van een actief antenne systeem is er optimale bewegingsvrijheid in de zaal, ook voor de headsets.

De gebruikte RCF NX32a speakers zijn bij uitstek geschikt voor spraakweergave, de componenten en de aansturing ervan zorgen ervaar dat stemmen zeer helder en duidelijk verstaanbaar uitversterkt worden.

Informeer gerust naar de voordelige huur mogelijkheden