Nieuws

Kermis Deurne 2017

Ook dit jaar hebben we weer een mooi evenement mogen voorzien van licht en geluid; Deurne Kermis.
LPL-Techniek verzorgde alle techniek;

  • Maatwerk Trussoverkapping (+/- 10x15m)
  • L’Accoustics Geluid set
  • DJ Set en Band Inprik
  • Licht & Kroonluchter
  • Confetti
  • Overige zoals; Stroomvoorziening, bar verlichting, Tape Set.

 


Carnaval 2017

Carnaval 2017 is weer voorbij en we mogen wel zeggen dat het een succes was. In opdracht van de gezamenlijke Horeca verzorgden we op de markt in Deurne de techniek voor “Het Strikkeldak”. We hebben onder andere gezorgd voor Licht, Geluid, Ledscreen, Video (Live Video / Kiss Cam) en podium. Hiervoor hebben we de samenwerking opgezocht van diverse collega bedrijven om tot een succesvol eindresultaat te komen.


Avolites Training

Na enige tijd stoeien met diverse Avolites producten heb ik onlangs de Foundation en Advanced training gevolgd. Hierdoor is bediening en programmeren van diverse Avolites producten geen probleem meer!


1600-relayg90_detail10

Nieuwe Headset Systemen

Sinds kort beschikken we over een nieuw headset systeem van Line 6. Dit systeem bestaat uit 6 beltpack zenders met headset microfoon en 6 ontvangers. De set is volledig digitaal waardoor de geluidskwaliteit perfect blijft, tevens kunnen deze sets werken met encryptie waardoor bijvoorbeeld bedrijfs presentaties niet mee te luisteren zijn door externe partijen. Om te zorgen voor een storingsvrije ontvangst hebben we twee actieve vlag antenne’s met richt karakteristiek beschikbaar. Naast headsets kan er ook gebruik worden gemaakt¬†van 6 stuks hand microfoons, de klank van deze microfoons zijn vergelijkbaar met Shure SM58b microfoons.

Deze set is een perfecte en betaalbare oplossing voor o.a. presentaties, klets avonden, toneel / musical opvoeringen, etc. Heeft u interesse in het inhuren van deze set neem dan gerust contact met ons op.


20160527_223423

Kermis 2016 – Plein Vijf Deurne

Ook dit jaar hebben we tijdens Deurne kermis plein vijf op de markt weer mogen voorzien van licht & geluid. Door de strengere regels vanuit de gemeente hebben we een opstelling gemaakt om overlast te beperken zonder in te leveren op geluidskwaliteit door in elke hoek van de tent een Logic Systems CA combi te plaatsen, dit werd aangestuurd door een QU16 mixer van A&H en een CDJ2000nxs DJ set.
Voor de verlichting hebben we gebruik gemaakt van in totaal 8 movingheads (4x spot, 4x wash) 8 Compact Par Led, 2x Magic FX confetti shooters, en een rookmachine. De verlichting is aangestuurd doormiddel van een Avolites Titan One PC. Als special hebben we 2 Led Kroonluchters geplaatst en natuurlijk een blinkende DJ Booth in de vorm van een grote spiegelbol!


 

facebook_1447314299576Carnaval 201520151111_212314

Carnaval 2015 zit er weer op, mede dankzij onze licht en geluid sets zijn er weer diverse klets avonden, amusementsavonden en liedjes festivals georganiseerd. Deze voorzagen we van de juiste apparatuur en personeel zodat de (amateur) artiesten zich geheel konden concentreren op hun act!

 

 

 

 


sintSinterklaas Intocht Bakel

Ondanks het gure weer is het sinterklaas weer gelukt om een bezoek te brengen aan de kinderen in Bakel. Zwarte piet had dankzij onze Line6 Headsets de handen vrij om diverse stunts en trucjes uit te halen, uiteraard zorgden we ook voor begeleidingsmuziek van de dansgarde op een kindvriendelijk niveau!