Portofoons

Portofoon Verhuur Deurne

Portofoons zijn een ideale communicatie methode indien u in korte tijd meerdere personen wil bereiken of onafhankelijk wil zijn van het telefoonnetwerk, bijvoorbeeld bij sport wedstrijden, horeca, bedrijven, evenementen, etc.

Wij verhuren voordelige sets portofoons al vanaf 2 stuks, altijd inclusief accesoires zoals lader, hand microfoons en headsets. De portofoons zitten per 6 stuks inclusief laders en accesoires in een handige koffer en kunnen hierin ook geladen worden. De gebruiksduur is afhankelijk van de hoeveelheid communicatie maar ten minste 6 uur, het bereik van de portofoons is afhankelijk van de locatie en omgeving tot +/- 5km, wij hebben diverse oplossingen om ook over grotere afstand te kunnen communiceren via portofoons (tijdelijke repeaters en antenne masten). Daarnaast beschikken we over diverse vaste en mobiele posten voor in voertuigen of een centrale post (Mobilofoon).

Wij maken gebruik van onze eigen geregistreerde frequenties, u heeft dus geen last van andere gebruikers. Heeft u al portofoons in de UHF band (400-470Mhz) dan kunnen wij onze portofoons uiteraard kosteloos voorzien van de door u gebruikte frequenties.

De kosten bedragen €10,- inclusief BTW per portofoon voor 1 dag
Voor elke dag extra rekenen wij 4 euro per portofoon per dag
Bij afname van meerdere stuks bieden wij nog een aantrekkelijke korting

Heeft u meer of andere wensen op communicatie gebied? Wij adviseren u graag in alle mogelijkheden! Ook voor bediening, coordinatie en leiding van uw radionet kunnen wij u van dienst zijn met een jarenlange ervaring. Wij verhuren onder andere in de regio Deurne Helmond Asten Liessel Bakel